Pasiūlymas Pasiūlymas | Skelbimas neaktualus

Medienos įrankių konstravimas


Akcinė bendrovė ENERMEGA projektuoja, gamina ir remontuoja medienos apdirbimo įrankius su keičiamomis ir prilituotomis kietmetalio ir greitapjūvio plieno plokštelėmis. Bendrovė turi 30 metų darbo patirtį medienos apdirbimo įrankių ir įrangos gamybos srityje.
Pagrindinė įmonės produkcija - medienos apdirbimo įrankiai (diskinės, kotinės frezos su prilituotomis ir keičiamomis plokštelėmis, obliavimo ir frezavimo galvos su tiesiais ir profiliuotais peiliais, obliavimo galvos su hidroprispaudimu, įvairios paskirties medienos grąžtai, kaltai, velenai ir kt.) . Gaminamos pavienės frezos, o taip pat sudėtingi langų, durų gamybos komplektai, tiek medienos gaminiams, tie profiliams iš PVC bei aliuminio. Įrankkių gamybos procese metalas apdirbamas skaitmenine įranga, įrankių galandinimas ir profiliavimas atliekams tiksliomis skaitmeninėmis ir automatinėmis staklėmis, kas užtikrina mūsų gaminamų įrankių tikslumą ir ilgaamžiškumą.
Bendrovė gamina ir pagalbinę įrangą medienos apdirbimo rinkai (įvores, žiedus, kompensacinius žiedus, peilių įstatymo priemones, peilių profiliavimo šablonus). Medienos apdirbimo rinkai siūlome pilną įrankių serviso paslaugų komplektą- konsultacijas, įrankių konstravimą ir gamybą, galandinimą, remontą ir restauravimą, logistikos ir įrankių nuomos paslaugas. Medienos ir kitų atliekų smulkinimui gaminame įvairios konstrukcijos peilius, prišpeilius, laikiklius.
Medienos įrankių konstravimas
Medienos įrankių konstravimas
Kaina: 10 .
Autorius: AB „ENERMEGA“
(Paieškoti daugiau šio autoriaus skelbimų)

Kontaktai:
Miestas: Alytus
KONTAKTAI:
AB „ENERMEGA“
Adresas.: Naujoji g.128 LT-62175 Alytus
Tel.: +370 315 77950
El. Paštas.: info@enermega.lt
Svetainė: www.enermega.lt
Perėjimų į svetainę: 4
http://skelbimaitau.lt/ ©2024      Pridėti skelbimą  |  Informuotojai  |  Visi skelbimai  |  Naujienos  |  Informacija  |  Kontaktai  |  Vartotojo sutikimas